Sloepen en tenders

 

Buiskap / kuipzeil / dekzeil

Wanneer u graag uw sloep, tender of rib schoon en droog houdt, is een buiskap met kuipzeil of een afdekkleed zeker iets voor u. Waar u voor kiest, hangt af van uw wensen tijdens het varen en wat voor u gebruiksvriendelijk is.

Wat de uiteindelijke keuze ook wordt: u krijgt van ons een kwaliteitsproduct. Gemeten en ontworpen met de modernste digitale technieken en gemaakt met traditioneel vakmanschap.


Buiskap met kuipzeil

Een buiskap met kuipzeil voor uw sloep verhoogt uw vaar comfort aanzienlijk. U kunt tijdens het varen lekker uit de wind en zon zitten, plus u bent beschermd tegen buiswater. De standaard buiskap voor een sloep of tender maken we met een oprolbaar middenraam, zodat u tijdens de extra warme vaardagen kunt genieten van een lekker briesje onder de buiskap.

Bent u uitgevaren?

Dan ritst u binnen no time het kuipzeil aan de buiskap vast, zet de drukkers en trekbanden vast en uw sloep tender blijft schoon en droog als er niet gevaren wordt. We maken uw buiskap en kuipzeil van kwaliteitsdoek Sunbrella plus op een 22mm roestvrij staal buizenframe.

Het ziet er niet alleen luxe en stoer uit maar is vooral lekker stabiel.


Dekzeil

Vaart u liever zonder buiskap in uw sloep of tender? Of heeft u een RIB waar geen buiskap op kan maar wilt u toch uw boot eenvoudig schoon en droog houden? dan is een dekzeil meer iets voor u.

Bij de meeste sloepen en tenders monteren we scharnierende 22mm roestvrij stalen buis over de breedte van uw boot. Dit vormt het hoogste punt van het afdekkleed waardoor het goed blijft afwateren. Het dekzeil dekt uw hele boot af en valt over de stootrand of kabelaring zodat deze beschermt blijft.

Bij een RIB maken we gebruik van de console of radartoren als hoogste punt. Wanneer deze er niet zijn maken we gebruik van een uitschuifbare buis om zo een hoogste punt te creëren. Ook bij een RIB wordt de hele boot, inclusief de bovenkant van de tubes afgedekt door het dekzeil.


Welk type boot u ook heeft, het dekzeil is gebruiksvriendelijk en wordt gemaakt van duurzame materialen.  

 


Uit onze bibliotheek:

Inmiddels hebben we voor een flink aantal type boten een dekzeil gemaakt. Al deze gegevens zijn bewaard waardoor we heel eenvoudig voor deze types een nieuw dekzeil kunnen maken. we hebben de boot dan niet meer nodig om te meten, alleen om het dekzeil te monteren.

Woont u verderop en bent u handig?

Dan kunnen we zelfs het dekzeil en de benodigdheden naar u toesturen zodat u het zelf kunt monteren. in onze webshop vind u de boot types die we in onze bibliotheek hebben staan.


Bimini

Een bimini zorgt voor schaduw op zonrijke dagen. En als u wel lekker in de zon wilt zitten, dan klapt u hem simpel weer in.

Ook hier kiezen wij voor de mooie uitstraling van Sunbrella Plus.

Voor de stabiliteit buigen we de frames van RVS.

 

Zo krijgt u een mooi luxe en duurzame bimini die voor jaren mee kan!