Over ons

Het team

Wij zijn een hecht team van 5 personen die met passie en continu interesse onze producten ontwikkelen en maken. Het bedrijf wordt geleid door Bianca en André. Het is een echt ouderwets familiebedrijf.

Dit borgt de passie en inzet die we tonen. 

Dankzij deze teamspirit zijn we in staat om continu te ontwikkelen. Dit doen we op verschillende vlakken.

Zo hebben we minimaal 1x in de maand een toolboxmeeting.

Hierin bespreken we hoe het proces in het bedrijf verloopt, hoe we dit kunnen verbeteren en  op welke wijze we onze producten en technieken kunnen ontwikkelen. 

Zo hebben wij de stap genomen om het gehele proces te digitaliseren.

We meten digitaal in met verschillende technieken en werken deze uit in CAD software. Deze techniek heeft ons en onze klanten tot nu toe veel gebracht.

 

Voordelen CAD

  • Nauwkeuriger: In plaats van werken met folie en stiften met een punt van 2mm meten we nu op 0,5mm nauwkeurig alles in.
  • CAD ontwerp: Als we het ontwerp hebben gemaakt, overleggen we deze met de klant. Dit stelt ons in staat om nog beter aan de klantwens te beantwoorden.
  • Minder afval: Traditioneel worden er mallen met folie gemaakt. Deze folie wordt 1-malig gebruikt. Helaas is deze folie (nog) niet te recyclen. De afvalmaatschappijen noemen dit vervuilde folie en het wordt dus verbrand. U begrijpt dat dit een extra belasting voor het milieu is. 
  • Continuïteit: Door niet te hoeven mallen, hebben wij geen last van tape dat niet plakt bij vocht of van te harde wind, te veel wind, koude waarbij tape weer niet plakt of de warmte waarmee de folie onvoldoende stabiel wordt. Nee, het enige dat wij nodig hebben is maximaal windkracht 6 (of een luwe plek) en het mag niet regenen. Tegen een buitje kunnen we ons wapenen, dus ruig weer staat ons niet in de weg.
  • Altijd beschikbaar: Na afsluiten van de opdracht slaan wij uw ontwerp op en bewaren deze. Als u om welke reden dan ook moet of wilt vervangen dan kunnen wij direct aanvangen zonder eerst weer in te moeten meten!

Dit is een voorbeeld van overleg met onze klant

Onze koers

Hierboven hebben wij onze koers uitgelegd en we zullen deze blijven volgen. Er zijn continu technieken die we als positieve ontwikkeling voor ons product zien. Dit zijn digitale ontwikkelingen, ontwikkelingen aan de grondstofzijde, ontwikkeling op het gebied van onze carbon footprint en duurzaamheid.

Voor de nabije toekomst zien we onze carbon footprint en duurzaamheid als belangrijke items.  We zijn hier mee bezig en doen dit door het verminderen van afvalstromen, duurzame investeringen (elektrische bus, digitaal meten),  zo schoon mogelijk geproduceerde grondstoffen kopen en het verhogen van de levensduur van onze producten. 

En dat laatste blijft uiteraard het centrum van ons bedrijf. Ons primaire doel is een mooi, eerlijk en duurzaam product waar u jarenlang plezier van heeft!