Motorboten

Voor motorboten maken wij hoofdzakelijk cabriokappen, kuiptenten, dekkleden, railingzeilen,

raamzeilen, luikhoezen en bijvoorbeeld bimini's.

Cabriokap

Een cabriokap is eigenlijk een grote sprayhood. Hierin zijn diverse opties mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een achterwand in de kap, een aanritsbare tent aan de kap, een op te rollen middenraam in de kap, privacykleppen, zonnepanelen en nog veel meer. We maken hem immers speciaal op maat voor u en uw wensen!


Kuiptent

Een kuiptent zit vast aan de kajuitopbouw en doet wat het zegt, de kuip afdekken. 

Standaard uitgevoerd oprolbare zijwanden, uit te nemen achterwand en drie ramen. Ook dit is uit te breiden met zonnepanelen, ventilatieschelpen, en bijvoorbeeld  privacykleppen.

Maar, zoals u kunt zien, altijd custom made! Wilt u geen zijramen of uit te nemen achterwand? Prima toch. U vraagt, wij maken!


Flybridge cover / raamzeil

Op de boot hiernaast hebben we een flybridge cover en raamzeil gemonteerd. De flybridge cover beschermt uw banken, stoelen en stuurconsole tegen weersinvloeden. Omdat het altijd schoon blijft, is de flybridge direct gebruiksklaar!

De raamzeilen beschermen uw interieur tegen de schadelijk invloeden van UV. Dit kan in een dicht doek of schaduwdoek worden uitgevoerd. Met het schaduwdoek blijft uw boot 's zomers heerlijk koel!

 


Kuipkleed

Kuipkleden zie je in vele vormen. Hiernaast is er 1 tussen op een speedboot. Een kuipkleed kan je ook maken op een kruiser als in het voorbeeld bij kuiptent.  Dan loopt deze schuin van de kajuit naar beneden af. Doel van de kuiptent is het afdekken en schoon houden van de kuip.